Feb 172012
 

Cura de Slabire cu Fructe si Legume

Fructe si Legume – Recomandari

Bucurati-va de multe fructe si legume in alimentatie. Daca urmariti sa slabiti, aceste mancaruri va vor da vitamine, minerale si fibra cu un numar mic de calorii. Fructele si legumele sunt slabe in grasimi si sodiu si nu contin colesterol. De preferat este sa includeti fructe si legume bogate in vitamina C si vitamina A.

Puteti alege fructe si legume proaspete, fie congelate, fie in conserve sau chiar uscate in functie de preferintele dvs.

Alegerea si prepararea fructelor si a legumelor

  • Verificati nivelul sodiului de pe etichetele conservelor si a supelor cumparand doar cele care au un nivel scazut de sodiu.
  • Fierberea sau prepararea la cuptorul cu microunde sunt modalitatile ideale de preparare.
  • Cand gatiti, folositi uleiuri care au un nivel scazut de grasimi saturate.
  • Fructele proaspete sau in conserve, gelatina cu fructe sau chiar un fruct uscat sunt alegerea potrivita pentru un desert cu un aport scazut de grasimi.
  • Daca aveti nevoie de mai mult fier, mancati mai multe legume bogate in fier. Printre acestea se numara: spanac, mazare, fasole (proaspata si uscata), fructe uscate sau cereale. Organismul dvs poate folosi fierul pe care aceste mancaruri vi le asigura, doar daca se mananca in acelasi timp cu o sursa buna de vitamina C.
  • Pentru snack-uri este indicat sa consumati cat mai multe legume crude.

Pentru mai multe informatii despre o dieta vegetariana, apasati pe link: Dieta Vegetariana !

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Pentru Dureri Articulare iti recomandam cel mai Puternic Anti-inflamator existent la ora actuala in lume si anume, Extract de Curcumin.

Incoming search terms:

Articole Asemanatoare:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)