Apr 042013
 
ajutor-vreau-sa-slabesc

Daca esti in cautarea unui stil de viata mai sanatos, probabil ai auzit deja de emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc.

Vreau sa slabesc lansata de Prima TV. Aceasta emisiune, sponsorizata de ColonHelp are ca obiectiv educarea telespectatorilor in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa, atat pentru a slabi cat si pentru mentinerea unei greutati corporale adecvate.

Prezentatorii emisiunii Ajutor! Vreau sa slabesc sunt nutritionista Cornelia Marin si antrenorul Stelian Tufaru,cat si ColonHelp, in felul sau. Impreuna, cei doi indruma audienta spre un stil de viata sanatos, care sa includa bineinteles o alimentatie echilibrata si cateva exercitii fizice usoare.

Fiecare emisiune prezinta povestea de succes a celor care au urmat un regim de slabire sau de mentinere a greutatii, urmand sfaturile in materie de dieta a Corneliei Marin, exercitiile fizice recomandate de Stelian Tufaru si ColonHelp.

In prima emisiune Ajutor! Vreau sa slabesc, a fost prezentata prima concurenta si anume Iuliana Tanase, o tanara cu probleme de greutate. Dupa zece saptamani, in care a fost ajutata de consultantul in nutritie Cornelia Marin, antrenorul Stelian si ColonHelp, tanara a reusit sa slabeasca 20 de kilograme.

In acest timp ea a invatat cum sa urmeze un stil de viata sanatos si de ce acesta este atat de important.

Dr Oz va recomanda 2 produse noi cu efecte foarte bune de slabire care au aparut in Romania!

Primul produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura. Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Al Doilea produs Recomandat de Dr Oz cu Efecte miraculoase la Slabire si Pierdere in Greutate este African Mango 2400! Este cel mai puternic produs pe baza African Mango din Anglia. Are efecte foarte bune la Slabire si Pierderea in Greutate. Vizitati site-ul www.mango african.ro pentru mai multe detalii !Pentru Dureri Articulare iti recomandam cel mai Puternic Anti-inflamator existent la ora actuala in lume si anume, Extract de Curcumin.

Incoming search terms:

Articole Asemanatoare:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)